nlc.hu
TV-sztárok

Nagy-Kálózy Eszter és lánya együtt szerepeltek

Rudolf Péter lánya, Szonja és felesége, Nagy-Kálózy Eszter végre együtt szerepeltek a tévében

Szonja eddig teljesen elzárkózott attól, hogy szüleivel együtt dolgozzon.

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter ritkán beszélnek a magánéletükről, amibe az is beletartozik, hogy gyermekeiket sem mutogatják a nagyérdeműnek. Rudolf Szonja mind ez idáig azon dolgozott, hogy kilépjen szülei árnyékából, és azért ismerjék el, amiért ő maga is megdolgozott. 

Rudolf Szonja

Rudolf Szonja (Fotó: Birton Szabolcs)

Mialatt a a színművészeti egyetemen tanult, a Vígszínházban játszott, ahonnan akkor jött el, amikor édesapja, Rudolf Péter lett az igazgató.

Szerettem volna megteremteni a saját szakmai létemet, ki kellett harcolnom, hogy ne velük vegyenek egy kalap alá. Volt rajtam nyomás, hogy elérjem azt a szintet, amit ők képviselnek, éreztem, nem adhatom alább. Viszonylag későn döntöttem el, hogy színésznő leszek, addig sok mindenben kipróbáltam magam

 – magyarázta a Blikknek a fiatal színésznő, aki távozása után Miskolcra költözött. „Pont a már említett dolgok miatt jöttem el. Azóta a Miskolci Nemzeti Színház tagja vagyok, és a városban is élek. Élvezem, mert a szívem mélyén mindig is vidéki lány voltam és a közeget is szeretem. Egy vidéki színháznál sokkal több lehetőség adódik, ezáltal én is többet tudok tanulni, fejlődni.” 

Most azonban egy új lehetőség találta meg, ugyanis a Hazatalálsz című sorozatban megkérték, játssza el édesanyja által megformált Janka fiatalkori énjét, amire nem tudott nemet mondani.

Nagy-Kálózy Eszter

Nagy-Kálózy Eszter (Fotó: Birton Szabolcs)

Lánya döntésének Eszter rendkívül örült. „Nagyon jó ötletnek tartottam, hiszen ki más hasonlíthat rám jobban, mint ő? Előzetesen felhívott a producer, Illés Gabriella, hogy mit szólnék hozzá, és én rögtön mondtam, hogy szerintem jó ötlet – mesélte a színésznő, akinek nagy vágya, hogy egyszer egy színpadon állhasson a lányával. – Érdekes kihívásnak és szép pillanatnak élném meg. Lehetne benne egy olyan plusz azáltal, hogy anya-lánya vagyunk és tényleg hasonlítunk is egymásra, ami mások között nem jöhet létre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top