nlc.hu
Sztárok

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter gyerekei

Ritka pillanat: megmutatta gyerekeit Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter

Olyan közegben nőttek fel, ahol állandó téma volt a színház és a film, így nem csoda, hogy a 3 gyerek is a szülei pályáját választotta.

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter több mint két évtizede alkotnak egy párt. Az 57 éves, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő ezúttal a gyerekeikről – Flóráról, Szonjáról és Olivérről – mesélt a BEST magazinnak.

Rudolf Péter családja,

Egy család, egy hivatás – Forrás: BEST magazin – címlap

Azt, hogy Flóra (édesapja, Quintus Konrád színész), Szonja és Olivér művészi pályán kötnek ki, sejtették a szülők. Egyiküket sem érte meglepetésként. „Olivérnek kezdetben a zene volt nagyon fontos. A zene végigkísérte a gyermekkorát. Aztán közbeszólt az élet, és azt nem tudta folytatni. Akkor jött rá, hogy a film mennyire fontos neki, milyen nagyon érdekli. Az idén veszi át a rendezői diplomáját. A lányoknál utólag derült ki, hogy valójában mindketten színészi pályára vágynak, csak eleinte nem volt elég bátorságuk kimondani” – árulta el Nagy-Kálózy Eszter.

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter,

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén 2017-ben – Fotó: MTI / Soós Lajos

Flóra Montréalban végezte el a színiiskolát. Ma már kétlaki életet él. Hol Torontóban megy szereplőválogatásra, hol Budapesten. Olivér elsőre színésznek jelentkezett Kaposváron, aztán mégis filmrendező szakon kötött ki Budapesten, vizsgafilmje még a cannes-i fesztivál programjába is bekerült. Szonja jelenleg Miskolcon játszik. Frissen végzett színésznőként ugyan a Vígszínházban kapta az első szerepeit, aztán meggondolta magát, és vidékre szerződött.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top