TV-sztárok

Őszintén vallott Rudolf Péterrel való házasságáról Nagy-Kálózy Eszter

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter harminc éve házasok, ráadásul nem egyszer dolgoztak együtt. Hogyan különítik el a munkát a magánélettől? Rudolf Péter felesége erről mesélt.

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter ritkán enged betekintést a magánéletébe, de most mégis kivételt tettek. A Best magazinnak Nagy-Kálóczy Eszter mesélt arról, hogyan kapcsolódik össze életükben a családi teendők és a munka.

„Vannak olyan helyzetek, amikor a színház kikapcsolódik az ember agyában, mert fontos, ami otthon történik. Amikor hazaérünk a három gyerekhez, akkor nyilván a családi feladatok kerülnek előtérbe. De nagyon nehéz meghúzni a vonalat a színház és a magánélet között, és talán nem is kell. Egy alkotó ember mindig alkot, akkor is, ha nincs színpadon” – mondta az örökifjú Nagy-Kálózy Eszter.

30 éve házas Rudolf Péter és Nagy-Kálóczy Eszter

Nagy-Kálóczy Eszter és Rudolf Péter között nagy az összhang. Fotó: smagpix/ Csaba Schumy

„Mi nagyon szeretünk együtt dolgozni. Mindig alappillére volta kapcsolatunknak, hogy bízunk egymásban, inspiráljuk egymást, bízunk egymás szemszögében, és kíváncsiak is vagyunk rá. Nagyon fontos nekem Péter véleménye, és neki is az enyém” – mondta Nagy-Kálózy Eszter.

A teljes cikk a Best magazin e heti számában olvasható.

Címlapon Király Viktorék kisbabája

Király Viktorék gyermeke igazán különleges nevet kapott

Még több olvasnivaló Rudolf Péterről és Nagy-Kálóczy Eszterről:

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top