Sztárok

Rudolf Péter egy szál törölközőben sétált be a képbe Nagy-Kálózy Eszter jelenetébe

Az otthoni munka és videokonferenciák időszakában mindenkinek ismerős, lehet, amit most Nagy-Kálozy Eszter és Rudolf Péter videóján láthattunk.

A Segítség! Itthon vagyok! sikere annak is köszönhető, hogy a nézők számára is ismerős helyzeteket mutatnak be. Például, amikor a technika kifog valakin, azt Pokorny Lia nagyon át tudja érezni. Ez látható a sorozat bakiválogatásában is: 

Ami viszont adásba került tegnap, az Rudolf Péter jelenete, amikor egy szál törölközőben besétál a képbe a videomegbeszélés közepén. 

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter közös jelenete a Segítség! Itthon vagyok!-ban

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter közös jelenete a Segítség! Itthon vagyok!-ban

Korábban a rajongók már várták is, hogy Nagy-Kálózy Eszternek lesz-e valamilyen közös jelenete a férjével és most már a válasz is kiderült. Azt egyelőre nem tudni, hányszor bukkan majd fel a színész a sorozatban, hogy egy epizód erejéig láthattuk vagy esetleg nagyobb szerepet kap, de azt nemrég a Best magazinnak mesélte el a házaspár: ők kifejezetten szeretnek együtt dolgozni

„Mi nagyon szeretünk együtt dolgozni. Mindig alappillére volta kapcsolatunknak, hogy bízunk egymásban, inspiráljuk egymást, bízunk egymás szemszögében, és kíváncsiak is vagyunk rá. Nagyon fontos nekem Péter véleménye, és neki is az enyém.”

Itt megnézheted a házaspár, Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter közös jelentét:  

Mindenkire másképpen hat a párjával közös munka: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top