Sztárok

Nem kamu az RTL sorozat csókjelenete: Martinovics Dorina és Szatory Dávid tényleg együtt élnek

Vannak helyzetek, amelyek árulkodóak. Ez a mostani éppen ilyen, bár elsőre talán te sem gondoltál bele, hogy Martinovics Dorina és Szatory Dávid csókja nem csak a filmes csók.

Normális esetben semmit sem jelentene, hogy Martinovics Dorina és Szatory Dávid az új RTL sorozatban csókolóznak, hiszen két színész, akik csak a szerepet játszanak. Most viszont semmi sem „normális”, és a Segítség!Itthon vagyok! rendhagyó módon készült a karantén idején.

Az RTL új sorozatában Martinovics Dorina és Szatory Dávid egy párt alakítanak: 

Igen, ez azt jelenti, hogy csak akkor tudtak egy légtérben forgatni, ha valóban együtt is élnek. A két színész nemigen beszél a kapcsolatukról, nem mutogatják a magánéletüket, ezért ezzel a sorozattal – még ha nem is egy klasszikus reality, hanem egy hagyományos sorozat, és megírt forgatókönyv szerint zajlik minden – egy kicsit mégis „beleshetünk” hozzájuk.

Martinovics Dorina és Szatory Dávid a Segítség! Itthin vagyok! sorozatban
Megnézem
Összes kép (6)

 A párt még rendezvényeken sem sűrűn láthattuk együtt, de íme egy kivételes eset, amikor a színész elkísérte a párját a filmbemutatójára.

Korábban a Kölcsönlakás bemutatóján fotóztuk Martinovics Dorinát és Szatory Dávidot a vörös szőnyegen: 

Martinovics Dorina Szatory Daviddal

Martinovics Dorina és párja, Szatory Dávid a Kölcsönlakás c. film díszbemutatója (Fotó: Rácz Tamás)

Szerelmesek és a közös munka, ők már tudják, ez hogy működik: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top