nlc.hu
Sztárok

Herczeg-Kis Bálint erre költi a főnyereményt

Herczeg-Kis Bálint és Szente Gréti elárulták, mire költik az Exatlon-nyereményt

Herczeg-Kis Bálint és Szente Gréti voltak a Mokka vendégei.

Öt hónap után véget ért az Exatlon Hungary: Szente Gréti lett a női győztes, míg Herczeg-Kis Bálint nyerte a fiúk versenyét. Mindketten megharcoltak a győzelemért, megérdemelten álltak fel a dobogó legfelső fokára. Ma reggel a Mokka vendégei voltak, ahol többek között a nyereményről is beszéltek.

„A fődíjból egy kis összeget arra fordítottam, olyan felszerelésbe fektettem, amit szeretek csinálni, itt a fotózásra gondolok. Eddig is volt kamerám, de lecseréltem egy kicsit jobbra. Ezzel szeretnék egy olyan munkát végezni, amit tényleg szeretek csinálni. A többi részét nem szeretném hülyeségekre elkölteni, hanem tudatosan arra figyelni, hogy ebből csak több legyen” – mondta Herczeg-Kis Bálint, majd a női győztes is megszólalt a pénzről. 

„Nekem még ennyire tudatos tervem nincsen, hogy mire szeretném elkölteni, de én sem szeretném elherdálni. Szeretném értékálló dologba fektetni, vagy ha úgy hozza az élet, hogy olyan helyre kerülök, akkor tudni fogom, hogy mire használjam fel” – részletezte Szente Gréti.

szente gréti herczeg-kis bálint

Szente Gréti és Herczeg-kis Bálint osztoztak a főnyereményen (Fotó: TV2)

Még több Exatlon:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top