nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi áramlopási ügye miatt hét év letöltendőt kaphat

Hét év letöltendőt kértek Lagzi Lajcsira

A zenész szerint győzni fog az igazság.

A Lagzi Lajcsi művésznéven ismert Galambos Lajos nyolc társával együtt víz-, gáz-, és áramlopás miatt állt bíróság elé, ahol az ügyész hét év letöltendő börtönt kért a zenészre – írja a Blikk. Mint ismert, Lagzi Lajcsi 2015-ben keveredett egy közműlopási ügybe, amely miatt több hónapot töltött már előzetes letartóztatásban. 

A mai tárgyaláson az ügyész az ilyenkor lehetséges 2-12 év börtönbüntetésnek pont a középértékét javasolta, azonban letöltendő börtönt kér Galambos feleségére is, aki, ha elítélik, két évre vonulhat rács mögé. 

„Még szerencse, hogy Magyarországon már eltörölték a halálbüntetést, és nincsenek kivégzések…” – idézte a Blikk Lagzi Lajcsit, aki úgy fogalmazott, neki tiszta a lelkiismerete, fel sem merült benne, hogy börtönbe kerülne. „Hála istennek, úgy tudom nézni ezt az egészet, ami velem történik, mintha egy színdarabot látnék, de nem tragédiát, a végén az igazság győzni fog.”

galambos lajos

Galambos Lajos (Fotó: Smagpictures)

Lagzi Lajcsi szerint személyes indíték lehet a háttérben, mivel, ahogy mondta: “nincs új a nap alatt, a vád részéről ugyanaz hangzott el, mint két éve”. 

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top