nlc.hu
Sztárok

Bochkor Gábor ettől falra mászik

Bochkor Gábort idegesítik a Fókusz és a Mokka riportereinek „bugyuta kérdései”

Bochkor Gábor nem rejti véka alá a véleményét: sokszor idegesítik a riportműsorokban elhangzó kérdések.

Bochkor Gábor nem az a típus, aki magában tartja a véleményét, sőt, általában hangosan kimondja, ami a fejében van. A minap a Retro Rádión szóló műsorában kifejtette, hogy eléggé idegesíti, ha különböző riportműsorokban bugyuta kérdéseket tesznek fel a riporterek – vette észre a Blikk.

„Én például, ha nézek tévét, megőrülök. A bugyuta kérdésektől egyszerűen falra mászok. Szoktam kommentálni, legyen az Istenes László, Fókusz Béla vagy nem tudom, hogy hívják ezeket, akik a Fókuszt konferálják, kivéve Barabás Évit, mert őt imádom. És azok mondanak valamilyen teljesen sületlenséget, én akkor minden rokonát felsorolom, elküldöm az anyjába. Jaj, de érdekes kérdés, tényleg ezt sikerült? Délután négy óta bent vagy és este nyolcig ezt a kérdést sikerült kitalálni? Így beszélek, közben vágom a póréhagymát” – mondta Bochkor, akinek nemrég minden a titkos viszonyáról szólt.

bochkor gábor

Bochkor Gábor (Fotó: Smagpictures)

További sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top