nlc.hu
TV-sztárok

Egy pár volt Bochkor Gábor és Demeter Alexandra

Kiderült Bochkor Gábor titkos viszonya, a Survivor-döntős Demeter Alexandrával jött össze

Eltitkolt párkapcsolatukról a rádiósnál 25 évvel fiatalabb gyógyszerész lebbentette fel a fátylat.

Bár Várkonyi Andreával való, 3 évvel ezelőtti szakítása óta minden interjújában azt állította, hogy szingli, Bochkor Gábor mégsem volt magányos. A rádiós több mint 2 éven át folytatott kapcsolatot a Survivor 2. évadának döntőjéből és A Konyhafőnök VIP-ból ismert dr. Demeter Alexandrával írja a Blikk.

Bochkor Gábor és Demeter Alexandra

Demeter Alexandra megszenvedte, hogy Bochkor Gábor éveken át nem vállalta fel a kapcsolatukat – Fotó: nlc-montázs, képek forrása: (b) MTI Fotó: Kovács Attila, (j) Sajtóklub

A gyógyszerész bevallotta a bulvárlapnak, szerelmes volt a nála 25 évvel idősebb műsorvezetőbe, mégsem volt mellette boldog, mert Bochkor sosem vállalta a kapcsolatukat. „Működött köztünk a kémia, nagyon is” – mesélte a kezdetekről Demeter Alexandra, aki azt is elárulta, hogy megszenvedte lelkileg a kapcsolatukat. „Letagadott mindenki előtt, ezzel azt az érzetet keltve bennem, hogy szégyell. (…) Válaszút elé állítottam, és ő az egyedüllétet választotta” – mondta el a viszonyuk lezárásáról.

Olvass még Bochkor Gáborról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top