Életmód

„Pokol volt ez az egy óra” – Demeter Alexandra búcsúzott elsőként a Konyhafőnök VIP középdöntőjétől

Három helyen is elvágta az ujját a legutóbbi főzéskor, ennyire keményen küzdött Alexandra, ám egy kis nüanszon elcsúszott, és véget ért számára a verseny.

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában a triókat követően újra egyéniben vágtak neki a versenyzők a feladatoknak. Az első feladat alapanyagai a „séfek rémálmai” voltak, olyan különleges hozzávalók, melyekkel a legnehezebb bánni: többek között szerepelt ördöghal, cápa és articsóka is. A nehézségeket újabb különlegesség követte, egy-egy malacfej formájában.

Fotó: RTL Klub

A nap végén eldőlt, hogy a 6 versenyző közül, kik menetelhetnek tovább a középdöntő második szakaszába, és kinek kell elhagynia a konyhát. A leggyengébben teljesítő sztárnak ezúttal is távoznia kellett: a korábban Rácz Jenővel durván flörtölő Demeter Alexandra búcsúzott elsőként a középdöntőtől, ő már nem harcolhat tovább a 10 millió forintos fődíjért.

„Szomorúság öntött el, de másrészről megkönnyebbülés is, hiszen itt azért napról napra teljesíteni kellett. Egyre nehezebb volt mindennap megfelelni. Abszolút nem vagyok csalódott, mert 36 emberből eljutni idáig, szerintem az egy tök jó teljesítmény. Büszkén távozom innen, mert nagyon sokat tanultam, és nagyon élveztem” – nyilatkozta a kiesés után.

A főzés során amúgy nem volt megelégedve a napi teljesítményével Alexandra, sírva hagyta ott az interjút:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top