nlc.hu
Sztárok

A Viszkis piacozási balhéjának a háttere

Ambrus Attilát ezért tiltották ki a veresegyházi piacról

Kiderült, szó sincs arról, hogy közutálatnak örvend a Viszkis.

Ambrus Attilát nem kiutálták a veresegyházi piacról, hanem kitiltotta őt a veresegyházi piacfelügyelet – tudta meg a Story magazin. Azért kellett mennie, mert olyan helyen árult, amiért egy másik árus fizetett, akinek éves bérlete volt.

Ambrus Attila

Ambrus Attila úgy érezte, hogy ki akarják túrni – Fotó: Sajtószoba

Ambrus Attila január óta járt ki a piacra, de mivel akkor még sok árus nem volt kint – így az sem, akinek a helyére pakolt –, nem volt probléma. “Itt mindenkinek bérelt helye van, de télen sokan nem járnak ki, hiszen nincs mit árulniuk. Attilának is megmondta a piacfelügyelet, hogy addig tud jönni, amíg nincs kint mindenki, az üres standokra kipakolhat. Kifizeti azt a 2-3 ezer forint napi bérleti díjat, és el van intézve. De ahogy beköszöntött a jó idő, minden árus megjelent, és igényt tartott arra a standra, amit bérelt. Tehát nem azért nincs helye, mert nem akartak neki adni. Egyszerűen minden ki van adva” – mondta el az egyik árus.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-nyitó

Olvass még Ambrus Attiláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top