nlc.hu
Sztárok

Ambrus Attila 50 év után már békülne

„Veled többet beszéltem, mint anyámmal összesen ebben az életben” – Ambrus Attila szívszorító vallomása Hajdú Péternek

A Viszkis majd 50 éven át cipelte édesanyja iránt érzett haragját.

Ambrus Attilát másfél éves korában hagyta el az édesanyja. A Viszkis azonban tavaly karácsonykor eldöntötte: 2 éves kislánya miatt 50 év után kibékül az idős asszonnyal – írja a Bors. Ma már hetente egyszer beszélnek telefonon. Döntéséről a Hajdú Péternek vallott a Life TV-n péntek este induló Összezárva Hajdú Péterrel című műsor új évadában.

Ambrus Attila

Ambrus Attila már nem érez haragot édesanyja iránt (Forrás: Life TV / Összezárva Hajdú Péterrel – videó)

„Péter, vagy elhiszed, vagy nem, de lehet, hogy veled többet beszéltem, mint anyámmal összesen ebben az életben. (…) Most jutottam el odáig, hogy szeretném megismerni az anyámat, és szeretném, ha ő megismerné a kislányomat” – árulta el Hajdú Péternek a feleségéért alaposan megharcoló Ambrus Attila

A Farm VIP-ben is szereplő Viszkis a Borsnak megindokolta, miért szeretné rendezni 5 évtizedes konfliktusukat: „Nem szeretném, ha ő is úgy menne el, mint az apám, akivel a halála előtt már 10 éve egyetlen szót sem váltottam”.

Még több sztárvallomás az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top