nlc.hu
Sztárok

Kapura rúgott Rubint Réka

Rubint Réka mezítlábas berúgását több száz ember látta

Villantott a fitneszkirálynő.

Június 11-én kezdetét vette a labdarúgó Európa-bajnokság, ennek apropóján a budapesti Városligetben található hivatalos szurkolói zóna is megnyitotta a kapuit. A helyszínen Juhász Rolanddal és Rubint Rékával készültek a szurkolók a török-olasz összecsapásra. A fitneszkirálynő még a focitudását is megvillantotta a közönségnek.

Rubint Réka

Rubint Réka közel 50 kilométer/órás sebességgel találta el a kaput – Fotó: ODPictures Art Studio

Óráról órára több ember van a helyszínen, libabőrös leszek, ahogy körbenézek. (…) Kicsit olyan érzésem van, mint a saját edzéseimen, ahol több száz ember összegyűlik, és egyszerre egy energia hajt minket. Fantasztikus érzés” – vallotta be a durva sértésekre reagáló Rubint Réka, aki a helyszíni aktivitások egyikét is kipróbálta: kapura rúgott és közel 50 kilométer/órás sebességgel találta el a kaput. Hősies, mezítlábas teljesítményét még fia, Norbi is megdicsérte.

Rubint Réka

Rubint Rékát a nagyobbik fia kísérte el az Eb szurkolói zónába – Fotó: ODPictures Art Studio

A Városligetben lévő szurkolói zóna július 11.-ig minden nap délelőtt 11 órától késő estig várja a szurkolókat. A belépés és a zóna területén működő aktivitások ingyenesek, a járványügyi előírásoknak megfelelően (védettségi igazolvány bemutatásával) látogathatók.

Olvass még Rubint Rékáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top