nlc.hu
TV-sztárok

Rubint Réka szexi fehérneműben pózol

Rubint Réka szexi fehérneműben készült képekkel kedveskedett a férje születésnapjára

Rubint Réka egy évig készült a férje 50. születésnapjára.

A botrányos kijelentése után nagy öröm érte Schobert Norbit, hiszen 50. születésnapja alkalmából egy 1976-os Cadillac Eldorado Cabrio-t kapott a feleségétől. Ha ez nem lenne elég, Rubint Réka szexi, fehérneműs képekkel is készült, a fotózás a ’70-es évek Amerikájának jegyében telt. A fitneszlady megmutatta a végeredményt, amin csak ámulunk-bámulunk.

Azt mondjàk, hogy a Beach body télen készül🤔 Szerintem nem 😉 Csak a tudatos ès következetes munkàdon múlik, hogy az èv...

Közzétette: Rubint Réka oldala – 2021. április 21., szerda

„Azt mondják, hogy a Beach body télen készül. Szerintem nem Csak a tudatos és következetes munkádon múlik, hogy az év 365 napjának melyikén állsz büszkén és elégedetten a tükör előtt! A döntés a Te kezedben van!” – írta Rubint Réka, majd egyből odaszúrt a károgóknak.

„És még mielőtt jönnének a »retus-retus« kommentek, nyugi, nincs retus, »CSAK« meló.”

Rubint Rékát egyébként korábban többször érte vád, hogy retusálja a fotóit, mert mindegyiken tökéletes formában van. Azt viszont senki nem veheti el tőle, hogy rengeteget edz, hogy így nézzen ki, ráadásul az egészséges életmódot is követi. 

Legfrissebb sztárhíreink: 

rubint réka

Rubint Réka (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top