nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi autót kapott a születésnapjára

Schobert Norbi 50 éves lett, ezt a különleges ajándékot kapta Rubint Rékától

Egy amerikai oldtimer autóval lepte meg Rubint Réka az 50 éves Schobert Norbit.
Schobert Norbi 50. születésnapja

Schobert Norbi legutóbbi kijelentése botrányt okozott, de ennek ellenére április 16-án nagy ünneplés volt a Schobert családban: Norbi 50 éves lett. Rubint Réka hatalmas meglepetéssel készült, egy évig tervezett, szervezett és készült, hogy minden tökéletes legyen a születésnapon.

A nagy meglepetés egy újabb autó volt, ezúttal egy 1976-os Cadillac Eldorado Cabrio.

„Minden kisfiú szereti az autókat… Amikor Férfivá érnek, ez a szeretet rajongássá válik. Vannak akiknek matchbox gyűjteményük is van… Ilyen az én Szerelmem is! Imádja az igazán szép és különleges autókat… És amikor jobban szeretsz valakit, Önmagadnál, akkor az álmait valóra váltod…. Ez történt most! Isten éltessen Szerelmem!”

– írta Rubint Réka a Facebookon Schobert Norbi autóimádatáról és a születésnapi ajándékról.

A meglepetés része volt az is, hogy a fitneszladyről egy látványos fotósorozat készült természetesen az autóhoz illő stílusban.

A kocsi egyébként Michiganből érkezett Magyarországra, megkapta az oldtimer aranyplakettet, és az ülésekbe belehímezték Norbi monogramját is.

(Kiemelt kép: Facebook/Rubint Réka)

Schobert Norbi az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top