nlc.hu
Sztárok

Kovács Gábor is kommentálta Norbi nyilatkozatát

Pataki Ági férje sem hagyta szó nélkül Schobert Norbi legújabb nyilatkozatát

Kovács Gábor filmproducer egy közös képpel és pár mondattal jelezte, mit gondol a fitneszguru botrányt kavaró szavairól.

Schobert Norbert néhány nappal ezelőtt kifejtette a véleményét az aputestről. „Egy bizonyos kor után, ha hízunk, úgy szoktam mondani, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. (…) Nekem is volt ilyen, amikor meghíztam, lógott a csöcsöm. Nem akartam már a strandon leülni, mert milyen az, hogy Norbi leül a strandon lógó csöccsel, hát undorító. Kemény munkát fektettem bele, hogy visszamenjek 70 kilóra és most roppant büszke vagyok. (…) Vannak hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek, mint a férfi 100 kiló felett kezdődik. Itt nagy tévedésben vannak, a vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi” – nyilatkozta a Fókusznak.

Sokan kicsit erősnek tartották ahogyan fogalmazott, mi is sok ismert férfit kérdeztünk meg arról, mit gondolnak a fitneszguru szavairól. Elmondta, hogy mit gondol a fentiekről Rákóczi Feri, Lakatos Márk, Molnár Gusztáv, Németh Kristóf, Osváth Zsolt és Schmuck Andor is. 

És persze rengeteg reakció született a közösségi oldalakon, Kovács Gábor filmproducer a feleségével, Pataki Ágival közös fotóval illusztrálva jelezte, ő mit gondol Schobert Norbert nyilatkozatáról. Mondanunk sem kell, ő sem ért vele egyet, az Instagramra feltöltött kép mellé többek között a következőket írta: “Feleségem él-hal a vágódisznókert.”

Schobert Norbi

Schobert Norbert edzést tart a Papp László Budapest Sportarénában 2015. április 26-án. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Schobert Norbi és botrányai: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top