nlc.hu
Sztárok

Félmeztelen képeken a Liu-testvérek

Nem áll messze a modellkedés a Liu-testvérektől – művészi képeken pózol Shaolin és Shaoang

Liu Shaolin és Shaoang modellt álltak egy ruhamárkának - szuper fotók készültek.

Liu Shaolin és Shaoang kiváló sportolók: olimpiai, világ és Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázók. Bár a mindennapjaik középpontjában a sport áll, több márka arcai és többször álltak már modellt különböző kampányokban. Mutatunk pár képet, amelyek a Hunskate és a Li-Ning közös imidzsfilmjének forgatásán készültek, illetve természetesen a fiúkat is kikérdeztük az előttük álló időszakról. 

Többször álltatok már a kamera előtt. Megszoktátok, vagy előfordul, hogy kényelmetlenül érzitek magatokat? 

Shaolin: Kényelmetlennek egyáltalán nem mondanám. Sok fotózáson, forgatáson és kampányban veszünk részt, aminek velejárója, hogy megtanultunk mozogni a kamerák előtt. Ez pedig még könnyebben megy egy olyan közegben, ahol a legmagabiztosabbak vagyunk: a jégpályán, edzésen és a csapattársainkkal.

A modellkedés mennyire összeegyeztethető a sporttal?

Shaoang: Ezt nem is nevezném klasszikus modellkedésnek. Amikor kapunk egy olyan felkérést, ami nem szorosan a sporthoz kötődik és általa egy másik arcunkat is meg tudjuk mutatni, annak mindig nagyon szívesen teszünk eleget.

Shaolin: Élvezzük azokat a szituációkat, ahol a divattal, trendekkel, kultúrával vagy a környezettel való kapcsolatunkat is meg tudják ismerni az embereknek.

Hogy halad a felkészülés, miként alakul a nyár? Hogy kapcsoltok ki fejben?

Shaolin: A felkészülési időszak intenzív szakaszában vagyunk már. A jeges edzések mellett sok a szárazföldi, kardió és erősítő edzés is. Most is épp egy három hetes edzőtáborba készülünk.

Shaoang: Nyáron egy-egy hét szünetünk van, amikor ki tudunk kapcsolni egy kicsit, a legutóbbi májusban volt és vár még ránk egy júliusban. Ilyenkor kihasználjuk, hogy jut több idő a családdal és barátokkal lenni.

liu shaolin

Liu Shaolin (Fotó: Hunskate Media)

Kikapcsolódásként utaztok-e és ha igen, akkor együtt?

Shaoang: Amikor belefér a pihenős hetekbe utazás akkor szívesen túrázunk belföldön. Most, hogy itt a nyár, a Balatonra mindenképp lemegyünk. Hosszabb utazás viszont már csak a téli olimpia után jöhet szóba.

Shaolin: Szeretünk együtt utazni, pláne külföldre. Itthon, mivel a hétköznapok együtt telnek, ezért a szabadságunk alatt megragadjuk a lehetőséget, hogy kicsit több időt töltsünk azokkal, akikkel a mindennapokban kevesebbet tudunk találkozni.

liu shaoang

Liu Shaolin (Fotó: Hunskate Media)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top