nlc.hu
Sztárok

Szebeni István kiáll Ronaldo mellett

Szebeni István: ,,Büszke vagyok Cristiano Ronaldo tettére”

Cristiano Ronaldo kólás mutatványa jó példa volt Szebeni István szerint.

Körbejárta a világsajtót Cristiano Ronaldo tette: a portugál klasszis a magyarok ellen mérkőzés előtti sajtótájékoztatón levette az asztalról a kólásüveget és felhívta a figyelmet a vízfogyasztásra. A focista ezzel gyakorlatilag mozgalmat indított: Paul Pogba az alkoholmentes sört tüntette el az asztalról, majd tegnap Manuel Locatelli is eltávolította a kólát. Az italgyártó jó sokat bukott ezen az akción, amire egy közleménnyel válaszolt, miszerint mindenkinek szíve joga azt inni, amit szeretne.

Szebeni István a közösségi oldalán írt Ronaldo akciójáról, egyetért vele. ,,Én nem vagyok senki, aki hatalommal, befolyással bír. Nem iszom alkoholt, nem dohányzom, nem drogozom, nem is próbáltam. Igyekszem példát mutatni a fiamnak. És, képzeljétek, még kólát sem iszom. Büszke vagyok Cristiano Ronaldo tettére, aki vizet felemelve azt mondta a sajtótájékoztatón, hogy vizet igyatok, mert az egészséges. Sok milliónyi gyermek példaképe, és most már csatlakoznak mellé, hozzá más világsztárok is, volt aki az orra alá dugott sört tolta el. Ne piát, meg cukros szarokat tegyünk már a gyermekeink elé, hadd legyenek különbek, mint mi. Azt mondta a fiam nekem, hogy “én apa fia vagyok, olyan akarok lenni, mint ő.” Remélem, ez így is marad. Minden gyermek így gondolja, hogy a szülei az etalon, hát tegyünk értük!” – írja a TV2 híradósa.

Még több foci EB:

szebeni istván

Szebeni István (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top