nlc.hu
Sztárok

Pink családja, gyerekei

Pink 10 éves cuki kislánya, magabiztosan énekel édesanyja oldalán

Pink kislánya, Willow már 10 éves és nemcsak nagyon cuki, hanem tehetséges is: a hangja már most zseniális. Szívmelengető anya-lánya pillanatok következnek!

Az egykor vadóc énekesnő ma már öntudatos családanya, és igaz, ami igaz, nagyon jól áll neki. Pink kislánya, Willow, pedig egyre inkább hasonlít az édesanyjára, és még az sem kizárt, hogy belőle is énekesnő lesz.

Pink teljesen átszellemült

Pink, a 2000-es évek egyik legnépszerűbb énekesnője sok nő számára jelent inspirációt. Az énekesnő nem az üresfejű hírességek táborát erősíti: testkép-pozitív megnyilvánulásaival, valamint a valódi értékek közvetítésével olyan értéket teremt, ami mindenképpen figyelemre méltó. 2011 óta elsősorban családanya, másodsorban énekesnő, de ez nem jelenti azt, hogy visszavonult volna a zenei élettől. Férjével, Carey Heart motorversenyzővel a kapcsolatukban nem egy hullámvölgy volt, de a mai napig egy családot alkotnak. Két gyermekük született, és a fotókat nézve jól tették, hogy együtt maradtak.

Pink kislánya Willow

A család sokszor jelenik meg együtt: Carey Hart, P!nk és férje, Jameson Hart, valamint Willow Hart
Fotó: Taylor Hill/Getty Images

Először lánya, Willow Sage Heart jött a világra 2011-ben, majd őt követte öccse, Jameson Moon Heart, aki 2016-ban született. Az Instagramon előszeretettel posztol gyerekiről, így mi is beleláthatunk a család mindennapjaiba. A háromszoros Grammy-díjas énekesnő imád anya lenni, és elmondása szerint legfőbb célja az életében az volt, hogy gyerekei legyenek. Ma már el sem tudná képzelni a világot a lánya és a fia nélkül, akik mindennél többet jelentenek a számára. A People magazinnak így nyilatkozott a gyerekeiről és az anyaságról:

„Totálisan furcsa és egyben örömteli is, imádom minden pillanatát. Még a nehéz napok is áldást jelentenek.”

Az All I Know So Far című slágerében a családja is szerepel:

Családi turnék

Pinket a koncertjeire a családja is sokszor elkísérte a pandémia előtt: a Hurts 2B human albumával világ körüli turnéra indult, ami minden idők második legnagyobb bevételt hozó világturnéjává vált a női előadók körében. A koncertsorozat a Beautiful Trauma nevet kapta, és P!nk: All I Know Eddig címmel dokumentumfilm is készült róla, ami 2021 május végén debütált az Amazon Prime oldalán. Azt azonban, senki nem mondta, hogy mindez egyszerű, a családi turnéról így nyilatkozott az énekesnő:

Gyerekekkel turnézni lehetetlen – én pedig véghez vittem a lehetetlen”.

Mivel sok énekesnő megkereste, hogy mi a titka, hogyan találta meg az egyensúlyt a család-karrier tengelyén, és miként tudott egy egész koncertsorozatot a gyerekeivel együtt végigcsinálni, Pink egy könyvben írta meg a tapasztalatait, hogy segítsen a többi mamának.

Willow örökölte Pink tehetségét

Az talán senkit nem lep meg, hogy Pink muzikalitását a lánya is örökölte: Willow-val 2021-ben egy duettet is felénekeltek a Cover Me in Sunshine címmel, és a dal annyira sikeres lett, hogy felkerült a Billboard Global 200-as listájára. A slágert a nagyközönség előtt is előadták a 2021-es Billboard Music Awards-on, ahol egyébként Pink megkapta az Icon különdíját.

A kislány színpadra termett, ez egészen biztos. Az énekesnő elmondta, hogy nagyon szeret a lányával együtt énekelni, mindketten élvezik az együtt töltött időt, amihez a zene még többet hozzátesz. Pinkhez hasonlóan kislánya, Willow is imádja a divatot, és már kislányként is igazán stílusos.

Pink kislánya Willow
Megnézem
Összes kép (7)

„Willow gimnasztikázik, és Harry Pottert olvas, és meg arról van győződve, hogy 11 évesen Roxfortba megy, nekem pedig nincs szívem elmondani neki, hogy ez nem így lesz” – mondta nevetve Pink.

Willow születésnapja június 2-án volt, ekkor töltötte be a 10. életévét, és természetesen, szülei az Instagramon is felköszöntötték. Pink ezt írta a közös képükhöz:

„Én egyetlenem. Kicsi fám. Szeretlek.”

Pink férje, a 45 éves Carey Heart ezt írta az Instagramon lánya születésnapja alkalmából, és többek között első közös képüket is feltette:

“Életem első számú szerelme vagy. Az, aki megtanított a feltétlen nélküli szeretetre. Az, aki megtanított apa lenni. Boldog 10. születésnapot Willow. Olyan gyorsan felnősz. De a csodálatos édesanyád és én is alig várjuk, hogy erős és független nővé válj. Szeretlek.”

Tudd meg, mi van a többi kedvenceddel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top