nlc.hu
Sztárok

A kellékes, aki "megölte" Magdi anyust

Barátok közt: bemutatkozott a kellékes, aki „megölte” Magdi anyust

Kovács Péterrel sokáig viccelődtek a Barátok közt stábtagjai.

Hamarosan véget ér a Barátok közt és mivel sok szál még elvarratlan, több szereplő is visszatért a sorozatba. Többek között Magdi anyus, azaz Fodor Zsóka is feltűnt két epizód erejéig a képernyőn. Annak idején egy kósza galacsin miatt esett le a lépcsőn a karaktere, az esésbe pedig bele is halt. Akkoriban Kovács Péter volt a sorozat egyik kellékese, ő tette a lépcsőre a galacsint, amiért a stábtagok sokáig cukkolták. 

„2007-től 2014-ig dolgoztam itt, mint kellékes. Sokáig ment itt a viccelődés és a hakni, hogy én vagyok, aki megölte Magdi anyust. Parancsra cselekedtem, a galacsint én tettem oda anno – vallotta be a Barátok közt egykori kellékese. – Nem gondoltam, hogy ekkora ügy lesz, hogy ő meghalt és ennyi mindent megváltoztat majd a történet folyamán. (…) Olyan is volt, hogy a galacsint filmtörténeti ereklyeként árulták az interneten” – emlékezett vissza Kovács Péter

Még több sztárhír: 

magdi anyus

Magdi anyus (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top