nlc.hu
Sztárok
Marco Rossi jóképű fia, Simone

Ő Marco Rossi jóképű fia – Simone mérhetetlenül büszke az édesapjára

Marco Rossi családja a Puskás Arénában szurkolt a magyar válogatottnak.

Marco Rossit hősként ünnepelték a magyar szurkolók, miután a forduló egyik legnagyobb meglepetéseként 1-1-es döntetlent játszottak focistáink a francia nemzeti válogatottal. A szakmai vezető a meccs után nem ment ki megtapsolni a közönséget, erre azonban jó oka volt: elmondta, szerette volna, ha a fiúkat ünnepli a tömeg, hiszen megérdemlik a szurkolók szeretetét. Marco Rossi egész családja a helyszínen szurkolt, nagyon büszkék a családfőre. 

Az olasz edzőnek egy fia és egy lánya van, előbbi profi sportoló, Olaszországban vízilabdázik, ám fontosnak tartotta, hogy a szünetben az édesapját támogassa.

Az egész család meghatódott attól a támogatástól, amit a stadionban tapasztaltak. „Bevallom, sírtam a mérkőzés végén, annyira elöntöttek az érzelmek. Szinte nem tudom szavakba önteni, milyen csodálatos volt szombaton a Puskás Arénában szurkolni a magyaroknak. Egyszerűen nem tudok hozzászokni ahhoz, hogy ilyen elképesztő hangulatot teremtenek a magyar drukkerek a stadionban. De nemcsak a drukkerek múlták felül minden várakozásomat, hanem az is, ahogy a magyar válogatott futballozott. A csapat tagjai valóban oroszlánként küzdöttek, fantasztikus munkát végeztek a világbajnok elleni mérkőzésen” – nyilatkozta a meccs után a sikeredző felesége, Mariella. 

Rossi fia így nyilatkozott az EB előtt. „Ma van a nagy nap! Kezdődik ez a csodálatos élmény! Jobban megérdemelted ezt a részvételt, mint bárki más! Az általad hozott hatalmas áldozatokért büszke vagyok rád, élő példája vagy annak, amit a szenvedély, az áldozat és az elszántság jelent! Neked és Magyarországnak lehetősége van arra, hogy versenyezzen a Európa legjobbjaival, olyan emberekkel, akik nyertek már mindenféle nemzetközi versenyt. Úgy gondolom, hogy egy sportember számára nincs nagyobb ösztönzés, mint a legjobbakkal való versenyzés. Mindannyian tudjuk, mennyire nehéz, vagy akár lehetetlen megnyerni ezt a csoportot, de senki más nem tudja jobban motiválni a fiúkat, mint te! Magyarok vagytok és 68 000 magyar kész harcolni és szurkolni értetek!” – írta korábban Simone Rossi.

Végül pedig nézegess szuper képeket Marco Rossi jóképű fiáról:

simeone gaia rossi
Megnézem
Összes kép (4)

Még több sztárhír: 

marco és simeone rossi

Marco Rossi a fiával, Simeonéval (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top