nlc.hu
Sztárok

Megjelent Zséda új klipje

Zséda mesésen néz ki az új klipjében: „Még soha nem tanultam ennyit magamról”

Zséda egy vadonatúj, nem is akármilyen videoklippel jelentkezik a Szívizomláz című albumról.

Ismét látványos klipet forgatott Zséda, ezúttal a Falakon túl című dalához egyedi technikával készült módszert választott, mert ezzel tudta igazán kifejezni, mit érez.

Zséda új klipje nagyon egyedi

Zséda új klipje nagyon egyedi

„Talán még soha nem tanultam ennyit magamról egy lemez születése közben. Amikor a Szívizomláz című nagylemez dalai megszülettek, még nem is sejtettük, hogy olyan másfél év következik, ami gyökerestől forgatja fel megbízható világunkat. Megszülettek a dalok, majd megérkezett a pandémia, a bezártság és ugyanazok a dalok egészen más értelmet nyertek. A falakon túl – mennyire mást jelent ez a néhány szó, mint 2020 előtt…! Ma még inkább tudjuk, hogy az ajtókon, a falakon, a bezártságon túl ott van az igazi világ, ami arra vár, hogy felfedezzük, megcsodáljuk, megöleljük, és ha kell, akár magunkkal vigyük a falak közé” – árulta el az énekesnő.

A kifejezetten groovy, táncos, glamouros, Quincy Jones világát idéző nyári sláger vizuálisan is egyedi, Magyarországon még soha nem készült ilyen technikával videoklip.

Zséda nagyon merész ruhát választott a klipforgatásra
Megnézem
Összes kép (3)

Ez az úgynevezett extended reality, vagyis a kiterjesztett valóság, amivel a The Mandalorian című sci-fi sorozat is készült, most azonban űrjárművek helyett Zséda falakon túl lévő álomvilágát láthatjuk.  A klip olyannyira elnyerte a készítő Special Effects csapatának tetszését, hogy Zsédát felkérték, legyen Special Effects xR stúdiójának és technológiájának a nagykövete.

„Mindig is kerestem, figyeltem, szerettem használni a legújabb trendeket, legyen szó zenéről, divatról, vagy ez esetben technológiáról.  Lenyűgöz az a végtelen lehetőség, ami ez által a technológia által megnyílik akár egy videoklip számára is. Büszke vagyok rá, hogy az elsők között próbálhattam ki a világon” – mondta Zséda.

Videoklipek :

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top