nlc.hu
Sztárok

Bangó Margit gerincproblémái

Bangó Margitnak vigyáznia kell magára a gerince miatt

Bangó Margit nagykoncertre készül, de a gerince miatt vigyáznia kell magára.
Bangó Margit

Bangó Margit a koronavírus-járvány utáni első fellépését követően máris újabb nagykoncertre készül. Azt hihetnénk, hogy könnyű dolga van, hiszen csak felmegy a színpadra és mulat, de ez egyáltalán nincs így.

Egy amerikai kutató el­mondta, hogy egy olyan énekes, mint én, aki maximalista, és szívét-lelkét beleadja egy koncerten, az négy óra kemény fizikai munkának felel meg a bányában

– mondta a Metropolnak Bangó Margit, aki ahogy színpadra lép, minden erejét beleadja.

A pandémia utáni első koncertjén az énekesnő ülve adta elő a dalokat, de a gerincét ez is megviselte. Vigyáznia kell magára, mert már három gerincműtéten van túl.

Az elmúlt hónapokban a koronavíruson átesett Bangó Margit nagy hangsúlyt fektetett a testmozgásra, gerincerősítő gyakorlatokat végzett, és szobakerékpáron tekert, mi­vel a karantén alatt sokakhoz hasonlóan akarva-akaratlanul ő is felszedett néhány kilót. Most ráadásul a hőség is megviseli, nem is nagyon lép ki a légkondis lakásból.

(Kiemelt kép: Facebook/Bangó Margit)

Bangó Margit az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top