nlc.hu
Sztárok

Szakított Szegedi Fecsó és Bea

Szegedi Fecsó több nővel is megcsalta a párját, Bea a bizonyítékot is megosztotta

Szegedi Fecsó ezúttal is hűtlen volt, most bizonyíték is van rá.

Úgy tűnt, a válása után megtalálta a boldogságot Szegedi Fecsó, nyolc hónapja találtak egymásra a párjával, ám most nagyon úgy néz ki, hogy vége a kapcsolatnak. Fecsó ugyanis a jelek szerint megcsalta Beát, ezt pedig képekkel is bizonyította a 28 éves influenszer. A fotókat 24 óráig tudod megnézni az Instagram-sztorijában.

„Fecsóban akkorát csalódtam, mint még soha senkiben! (…) Sajnos, rá kellett jönnöm arra, hogy ő egy hazug, és már rájöttem arra is, hogy amit beállít a volt kapcsolatairól, az kamu. Itt nem velünk, exekkel van a probléma, hanem azzal, hogy ez az ember mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin” – írta Bea az Instagramján.

A többi Insta-sztorit nem idéznénk, hiszen durva vádakkal illetik az üzletembert, ám Bea azt ígéri, nem áll meg ennyinél, mert „ő nem fél Fecsótól”, és a napokban több videót, valamint fotót ígér, hogy bizonyítsa, ő nem hazudik. 

szegedi fecsó és bea

Szakított Fecsó és Bea (Fotó: Instagram)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top