nlc.hu
Sztárok

Fluor Tomi véleménye az EB-ről

Fluor Tomi és Diaz szerint az olaszok nyerik az EB-t

A Wellhello frontemberei a városligeti szurkolói zónában jártak, őket is elragadta a hangulat.

Június 27-én sor került a labdarúgó Európa-bajnokság harmadik nyolcaddöntőjére a Puskás Arénában, ahol Hollandia és Csehország csapott össze egymással. A Wellhello zenekar frontemberei, Fluor Tomi és Diaz a városligeti szurkolói zónában hangolódtak az esti mérkőzésre, ahol kipróbálták a Teqballt, és tippeltek is arra, hogy melyik ország lesz a bajnokság győztese.

„Imádom az Eb-t és a vb-t, mert ilyenkor igazi fociünnep van! Egy csomóan jelmezbe öltöznek és kifestik az arcukat. Emlékszem, öt évvel ezelőtt is extázisban volt mindenki, le volt zárva az egész körút és az emberek buliztak – nosztalgiázott Diaz. – Jó, hogy van egy ilyen hely, ahova ki lehet jönni szurkolni és levezetni a feszültséget” – tette hozzá. „Én azt a részt szeretem, amikor lehet nagyon zajongani. Beordítasz valamit, és kettő másodpercen belül több száz ember ordítja veled együtt” – osztotta meg Fluor Tomi.

euro_2020_budapesti_szurkoloi_zona_wellhello

Wellhello (Fotó: ODPictures Art Studio)

A zenekar frontemberei azt is elmesélték, hogy a 2016-os Eb meccsei több alkalommal is hatással voltak a koncertjeikre. „Emlékszem, Diazon sokszor volt magyar mez a fellépések alatt” – mesélte Fluor Tomi. „Volt egy olyan koncertünk, ahol a színpadon volt a kivetítő, mi néztük fenn a meccset, mögöttünk pedig gyűlt a közönség az esti bulira, és együtt szurkoltunk. A Magyarország-Izland meccs napján pedig Siófokon léptünk fel, és a közönséggel együtt a homokban néztem a mérkőzést. A meccs végi egyenlítés után úgy mentünk fel a színpadra, hogy ott volt a kezünkben a magyar zászló, a sál, és így csináltuk végig a fellépést. Volt ettől egy varázslata annak a koncertnek” – fogalmazott Diaz.

És hogy ki nyeri az Eb-t? A Wellhello szerint az olasz válogatott emelheti a magasba a trófeát. Július 11-én kiderül, jól tippeltek-e.

Még több EB-hír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top