nlc.hu
Sztárok

DJ-nek állt Koholák Alexa

Külföldön kezdett új életet Koholák Alexa, a spirituális életvezetés után egy teljesen új dologba vágott bele

Megvalósította gyerekkori álmát az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, méghozzá külföldön.

Nagy bejelentést tett Farkas Alexa – vagy ahogy régebbről ismerik a rajongói, Koholák Alexa – a közösségi oldalán, amit a Bors szúrt ki. Kiderült, hogy maga mögött hagyta eddigi életét, hogy egy teljesen más területen próbálja ki magát.

Koholák Alexa

Lemezlovas lett Koholák Alexa (Forrás: Instagram / @alexa__universe)

A 26 évvel idősebb spirituális mesterével összeházasodó Alexa ugyanis arra döbbent rá az utóbbi hónapokban, hogy a zene az ő útja, ezért hamarosan techno Dj-ként lép a közönség elé, külföldön.

„Hihetetlen termékeny időszakon vagyok túl. Rengeteg drámával és boldogsággal. Egy teljesen új Alexa jön vissza, aki annak az álomnak él, amit 8 évesen megálmodott. A napjaim 3 dologból állnak. Tanulás, gyakorlás, zene… REPEAT Nem valami izgalmas, én mégis életem legszebb időszakának élem meg. (…) SZÓVAL HAMAROSAN HIVATALOSAN IS TECHNO DJ LESZEK /(vagy vagyok??). (…) Ha nincs ez a spirituális LÁTÁSMÓD, biztosan soha nem jutok el ideáig. A spiritualitás maga az ÚT! Egyszerűen látom azt a fonalat és utat, ami eddig vezetett. Mindent értek már és tudom, hogy jó helyen vagyok! (…)” – számolt be hosszú Insta-posztban.

Olvass még Koholák Alexáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top