nlc.hu
Sztárok

Végvári Ádám csodaszép kertje

Csodálatos helyen lakik a Neoton Família frontembere, Végvári Ádám

Végvári Ádám és felesége 32 éve élnek fővárosi otthonukban.

Végvári Ádám gyönyörű kertjében látta vendégül a Story magazint. A Neoton Família gitárosa szerint az elmúlt egy évben beigazolódott, hogy mekkora áldás, ha az embernek van kertje. 

„A Neoton basszusgitárosa, Baracs Öcsi például egy pár négyzetméteres szobában töltötte a karantént, mi azonban kiülhettünk a fák alá. Régen imádtam napozni is, de ettől sajnos az orvos eltiltott, egy rosszindulatú daganatot távolítottak el a hátamról. Bevallom, valahogy azelőtt sokkal nagyobb kedvem volt a kerttel foglalkozni, ma már ez inkább a lányokra marad” – mesélte a lapnak Végvári Ádám.

Elárulta, sok munkájuk van benne, hogy ma már így néz ki a ház és a kert. ,,1989 óta lakunk itt. A hatalmas fenyőt, ami ma már beárnyékolja az egész teraszt, Ildikó ültette. Amikor idejöttünk, egy sittkupac várt a kert közepén, és két lepukkant Wartburg… Aztán elkezdtünk ültetni, füvesíteni, teraszt építeni, és a saját képünkre formálni a kertet. Ez a munka azonban sosem ér véget. Mire körbeérünk a feladatokkal, kezdhetjük elölről” – panaszkodott a zenész. 

végvári ádám

Végvári Ádám (Fotó: Smagpictures)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top