nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera Szlovéniában motorozott a párjával

Tóth Verát gyönyörű helyre vitte a párja, de sokan féltették az énekesnőt

Motorra pattanva járta be a mesés tájat Tóth Vera és párja.

Tóth Vera két éve van együtt a párjával, Pauli Zoltán séffel, akiért még a budapesti albérletét is feladta, hogy Palkonyára költözzön, és ott segítsen szerelmének az étterem körüli teendőkben. Nemrégiben pedig piacra dobták a közös borukat.

 

Tóth Vera és Pauli Zoltán szerelme évekkel ezelőtt kezdődött

Tóth Vera és Pauli Zoltán szerelme évekkel ezelőtt kezdődött

Az énekesnő és párja most újabb közös kalandba vágott bele, motorral fedezték fel Szlovéniát:

„A világ egy csoda” – írta a képhez Tóth Vera. A kommentelők egy része persze aggódott Veráért, és túl veszélyesnek tartotta a motorozást. Szerencsére a pár épségben hazaért, az énekesnő pedig így számolt be a szlovéniai kiruccanásukról:

„Azt hiszem, kimaxoltuk az elmúlt két lopott napunkat. Úgy 1500 km motorozás után, megannyi csoda láttán, fájó fenékkel, kikeményedett gerinccel, hőguta közeli állapotban, de boldogan tértünk haza életünk egyik legkeményebb és egyben legjobb élményéről. Sosem láttam még júniusban havat, nem jártam gleccseren, nem éreztem egyszerre ennyiféle gyógynövény illatát a levegőben, nem láttam még nyári Alpokat, sosem voltam a bledi tónál. Ennyi zöld szín, nyugalom, természet, kaland csak feltölthet, nincs mese. A többi csak BAGATELL.”

(Kiemelt kép: Instagram/Tóth Vera)

Tóth Vera és Pauli Zoltán közös élete:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top