nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Vera a kapcsolatáról

Tóth Vera: „Átértékelődött, hogy mi a fontos”

Tóth Vera az utolsó pillanatig kitart, bár nagyon nehéz helyzetbe kerültek.

Tóth Vera korábban az nlc interjújában mesélt arról, hogy milyen nehéz helyzetbe kerültek a szerelmével. Mivel a kedvese, Pauli Zoltán a vendéglátásban, Vera pedig a szórakoztatóiparban dolgozik, több mélységet is megéltek az elmúlt egy évben, ám próbáltak mindig pozitívan tekinteni a jövőbe. 

„Amikor kiderült, hogy a szórakoztatóipar és a vendéglátás bajba került, csak néztünk egymásra otthon, és realizáltuk, hogy egyikünknek sem lesz munkája. Feldúltak voltunk, de próbáltunk mindig pozitívan hozzáállni. Az volt a kérdés, hogy ezt hogyan fogjuk kigazdálkodni, hiszen pont akkor épült Zoli panziójának az új része. Szerencsére voltak kedvezmények a vidéki vendéglátók számára, valahogy ellavíroztunk, de pengeélen táncoltunk” – mesélte korábban Vera. A minap egy hasonló posztot osztott meg a közösségi oldalán, amelyben leírta, hogy miként tudtak pozitívak maradni a nehézségek ellenére is.

Kemény páros manapság egy szórakoztatóiparos és egy vendéglátós. Gyilok a köbön🤣 A sors a vicceskedő kedvét rajtunk...

Közzétette: Tóth Vera – 2021. március 23., kedd

„Kemény páros manapság egy szórakoztatóiparos és egy vendéglátós. Gyilok a köbön. A sors a vicceskedő kedvét rajtunk tölti ki, csak azt nem tudja, hogy mi ezen már csak nevetni tudunk. Miért? Mert úgyis rendben lesz minden. Csalánba nem csap a devla, mondtam mindig, bár ilyen közmondás nincs, ez csak olyan »Tótos« beszólás. Tudjátok, mi a lényeg? Hogy ma felébredtünk, kinyithattuk a szemünket, megölelhettük egymást, megláthattuk a tavasz első jeleit és megvan még az egészségünk is. Átértékelődött, mi a fontos, hogy is van az egész létünk összerakva. A kis kockák kirakós játéka közben pedig szeretettel gondolunk azokra, akik most betegek és félnek egy kórházi ágyon, vagy arra, aki éppen gyógyítja őket. Semmi nem számít, csak, hogy még élünk, hogy az utolsó szusszanatunkig kitartunk és mindent megoldunk…” – írta a Facebook-oldalán az énekesnő, aki korábban arról is beszélt, örülne, ha hamarosan bővülne a családjuk.

Legfrissebb sztárhíreink: 

tóth vera

Tóth Vera (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top