nlc.hu
TV-sztárok

Megszületett Zara Tindall harmadik gyereke

Megszületett II. Erzsébet 10. dédunokája – Kisfiú lett Zara Tindall harmadik gyereke

Világra hozta harmadik gyermekét Zara Tindall. A most született kisbaba lett II. Erzsébet tizedik dédunokája, de még ebben az évben megérkezik a tizenegyedik!

Kisfiúnak adott életet az egykori olimpikon, Zara Tindall, aki II. Erzsébet unokája. A kisfiúnak a Lucas Philip Tindall nevet adtak a szüleik. A büszke apuka, a szintén visszavonult sportoló Mike Tindall nemcsak a baba nevét árulta el, hanem azt is, hogy a gyermekük otthon született. Megerősítettek továbbá, hogy a Philip, vagyis a Fülöp nevet Zara nagyapjának, Fülöp hercegnek a tiszteletére kapta.

A Daily Mail beszámolója szerint a gyermek vasárnap este hatkor jött a világra. A 4,7 kilós babát már nagyon várta két nővére, a hatéves Mia Grace és a kétéves Lena Elizabeth

Megszületett Zara Tindall fia

Mike és Zara Tindall (fotó Profimedia)

II. Erzsébet unokája, a 39 éves Zara Tindall saját otthonukban, a fürdőszobában adott életet harmadik gyermekének. „A kisfiú olyan gyorsan megérkezett, hogy nem volt időnk bejutni a kórházba. A köldökzsinórt pedig én vágtam el” – mondta a büszke apuka, Mike Tindall, a saját podcast-csatornájában. „Zara úgy viselkedett, akár egy harcos. Mi, férfiak nem is tudjuk elképzelni, min mennek keresztül a nők szülés közben. De a baba és Zara is jól vannak. Másnap kimentünk sétálni” – válaszolta meg a hallgatók kérdését Tindall.

2021 igazi bébibumm a királyi családban. Alig néhány hete adott életet első gyermekének Eugénia hercegnő, a kisfiú az August Philip Hawke nevet kapta, a Philip szintén a 99. éves herceg tiszteletére. Még ebben az évben életet ad második gyermekének Meghan Markle is. Harry herceg felesége egyébként kislányt hord a szíve alatt. Ő lesz II. Erzsébet és Fülöp herceg 11. dédunokája.

Egyébként a Tindallék messze a legszórakoztatóbbak a királyi családban. Mutatjuk is galériában!

Mike Tindall és lányai
Megnézem
Összes kép (4)

II. Erzsébet dédunokái

  • Savannah Phillips (10 éves)
  • Isla Phillips (8 éves)
  • György herceg (7 éves)
  • Mia Tindall (6 éves)
  • Sarolta hercegnő (5 éves)
  • Lajos herceg (2 éves)
  • Lena Tindall (2 éves)
  • Archie Harrison Mountbatten-Windsor (1 éves)
  • August Philip Hawke Brooksbank (1.5 hónapos)
  • Lucas Philip Tindall (3 napos)

Hogy is volt?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top