nlc.hu
Sztárok

Szabó Kittit félrekezelték az orvosok

Szabó Kittit félrekezelték az orvosok, évekig szörnyű fájdalmakkal élt a Barátok közt sztárja

Tucatnyi orvos sem tudta kideríteni, mi okozza Szabó Kitti arcában a fájdalmat, a Barátok közt egykori színésznőjét évekig szörnyű fájdalmak kínozták.

Évekig élt pokoli fájdalmak között Szabó Kitti, a Barátok közt egykori Lindája. A színésznő egy YouTube-videóban mesélt arról, hogy évekkel ezelőtt rengeteg orvossal konzultálva sem derült ki, hogy mi okozza azt a szörnyű fájdalmat, amit a jobb arcában érzett.

Szabó Kitti

Szabó Kittit félrekezelték az orvosok, évekig szörnyű fájdalmakkal élt a Barátok közt sztárja (Fotó: Instagram/Szabó Kitti)

Az orvosok – köztük specialisták – semmi nem találtak Kittinél, megannyi vizsgálat és röntgenfelvétel ellenére arra jutottak, hogy az érintett területen lévő gyökérkezelt fog rendben van, az nem okozhatja a problémát. Kittinek viszont egyre erősebb fájdalommal kellett együtt élnie.

Az arcom egyre jobban fájt, már olyan erős fájdalom jelentkezett, hogy napi három fájdalomcsillapítóra volt szükségem. Most gondold el, mennyire durva és mennyire rossz egy fogfájás, és most gondold el ezt évekig

– mondta a videóban Szabó Kitti, aki aludni sem tudott a fájdalomtól, és néha csak zokogott.

Egy ideggyógyász arcidegzsábára gyanakodott, amire egy erős gyógyszert írt fel, de ezt Kitti az erős mellékhatás miatt nem tudta szedni.

Végül annak köszönhetően derült ki, hogy mi okozza a fájdalmát, hogy egy párkereső alkalmazásban megismerkedett egy fogorvostant tanuló egyetemistával.

Megmutatta mindenkinek a leleteimet, még az egyik professzorának is, aki végül rámutatott: egy tályog van a gyökérkezelt fogam alatt. A döbbenetes csak az, hogy ez látszott már az első röntgenen, mégsem vette észre öt orvos!

– mondta Szabó Kitti, akinek végül kihúzták a fogát, kitisztították a sebét és ezzel megszűnt a fájdalma.

Még több cikk Szabó Kittiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top