nlc.hu
Sztárok

Kálmán Olga fenyegetője

Ő fenyegette meg Kálmán Olgát, nem bánta meg a tettét

Otthonában kapták el, elmeorvos vizsgálja.

Már két hónap telt el azóta, hogy a rendőrség rekordgyorsasággal, egy napon belül elfogta a műsorvezetőből politikussá vált Kálmán Olga fenyegetőjét. A középkorú férfival – akit győri otthonában rohantak le a rendőrök – azóta már egy elmeorvos szakember is elbeszélgetett, de mint mondja, a tetteit egy pillanatig sem bánta meg – írja a Blikk.

Kálmán Olga

Kálmán Olga nagyon megijedt, hogy az ő és családja életére törnek – MTI Fotó: Kollányi Péter

Az ügyben kirendeltek egy igazságügyi elmeorvos szakértőt, akivel Skype-on keresztül beszélgettem. Az alig egyórás foglalkozás során számos kérdést feltett. (…) Sok mindent kérdezett. Magánjellegű kérdéseket tett fel, de konkrétan az esettel kapcsolatban is kérdezett” – nyilatkozta a bulvárlapnak Kálmán Olga zaklatója, hozzátéve: tettével egyfajta küldetést teljesített.  “Az volt a célom, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy az országban nemcsak a jobboldalt gyűlölik, hanem a jobboldal is ugyanúgy gyűlöli a baloldalt” – jelentette ki a férfi.

Olvass még Kálmán Olgáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top