nlc.hu
Sztárok

Yvonne Dederick hasizma

Yvonne Dederick megmutatta kőkemény hasizmát

Yvonne Dedercik a karantén alatt még keményebben edzett.

Brutális izmokat villantott Yvonne Dederick, a milliomos üzletasszony, aki testépítőként kezdte sportolói páylafutását. A Bors szerint a karantén alatt különösen nagy figyelmet fordított arra, hogy az utolsó cseppig leolvassza magáról a zsírt.

Yvonne Dederick elképesztő formában van

Yvonne Dederick a családi drámáiról mesélt (Fotó: Yvonne Dederick)

Yvonne az Instagram-oldalán tett közzé egy videót, ami láttán mindenkinek leesett az álla. Megmutatta, milyen, amikor edzés közben kíméletlenül megdolgoztatja a hasizmát.

Yvonne Dederick már évek óta él-hal a fitneszért és a testépítésért, még versenyen is indult, ráadásul előkelő helyezést ért el. A luxusfeleségnek nem esik nehezére betartani a diétát, az edzéseket pedig egyenesen imádja, erről korábban beszélt is. Bár van, hogy egy kis időre elengedi magát, mindig visszatér az edzéshez és a diétához, ez pedig látszik is rajta.

„A szénhidrátot és a cukrot teljesen mellőzni kell az étrendemből. (…)Ilyenkor már nemcsak az ételre, de a folyadékbevitelre is oda kell figyelnie egy versenyzőnek. A normál súlyomból jó pár kilót vesztek ezekben a napokban, a legutóbbi versenyen csak 45 kiló voltam” – mesélte az egyik versenyidőszak előtt Yvonne Dederick.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top