nlc.hu
Sztárok

Így néz ki várandósan a műsorvezető Horváth Éva

Várandósan láthatjuk a képernyőn Horváth Évát – fotó

Horváth Éva szombaton ismét képernyőre kerül, méghozzá várandósan: elindul a TV2 ismeretterjesztő magazinműsora, a PURA VIDA – Tiszta élet.
horváth éva

„Amikor néhány évvel ezelőtt Kristóffal voltam várandós, akkor is forgattam és most is ez történik. A stáb is tudja, hogy körülbelül mire számíthat és azt is, hogy mikorra vagyok kiírva. Persze bármikor, bármi megtörténhet, így lett műsorvezető párom is, aki, ha nekem szülni kell mennem, majd tartja a frontot. A műsor biztonsága mindenek előtt van” – mesélte Éva a Ripostnak.

Évához közel áll a műsor témája, két héten belül hivatalosan is aranykalászos gazda lesz. A várandós Éva azt is elárulta a Ripostnak, hogy eredetileg kisebb pocakkal ült volna a kamera elé.

„Korábbra volt betervezve a műsor kezdete, de így sincs semmi gond, csak már jóval nagyobb a pocakom. Nagyon kedvesek a műsor készítői, mindig hoznak nekem széket, figyelik, hogy mire van szükségem. Bevallom, az elmúlt napok forrósága megviselt egy kicsit, de végre lehűlt az idő” – mondta a kismama, aki nem először ül gömbölydeden a kamera elé.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top