nlc.hu
Sztárok

Agárdi Szilvi még tanulja az új helyzetet

Agárdi Szilvit nem csak a párja támogatja az újratanulás időszakában, sok bátorítást kap

szüksége van ebben az időszakban minden támogatásra Agárdi Szilvinek, akit nem hagytak magára a rajongói.

Nemrégiben teljesen megvakult Agárdi Szilvi, aki az új helyzetet még csak most tanulja. Az énekesnő a bal szemére sosem látott, de jobb szemével két hónappal ezelőttig valamelyest látta a körülötte lévő világot. A változás végül nagyon gyorsan történt, alig egy hét alatt vakult meg teljesen. 

“Tudtam, hogy nincs gyógymód az én háromféle szembetegségemre, és mindig ebben a tudatban éltem, de soha semmiről nem akartam lemaradni. Pont ezért jártam látók közé iskolába és nem akarták a szüleim sem, hogy rettegésben éljek, hogy mikor vakulok meg teljesen. Sajnos, tavaly nyáron már bekövetkezett a drasztikus romlás, a körülbelül kilenc százalékom lement négyre és most már az a négy is elveszett. Sziluetteket, színeket láttam, tárgyakat felismertem, az utcán is nagyjából jól tudtam közlekedni támpontok alapján, az emberek alakját is egészen szépen láttam. Most meg úgy képzeljétek el, mint egy óriási vastag tejüveget, amin egyszerűen képtelen vagy átlátni, minden szürke és homályos, és közben kis fekete foltok is úsznak előtte. Az a nehéz ebben a szituációban, hogy mindig igyekeztem úgy élni, hogy kicsit használjam a maradék látásomat, hogy ne lustuljon el, és most nem tudom ezt megtenni, csak beszélő programot tudok használni a telefonomon” – mondta korábban Szilvi, aki sokat sírt és nehezen fogadta el az új helyzetet, de tudta, hogy ki kell ebből rángatnia magát. Ebben nagy segítség volt az énekesnő párja, aki végig mellette volt, és azóta is támogatja. 

Agárdi Szilvi párja mindenben támogatja az énekesnőt

Agárdi Szilvi párja mindenben támogatja az énekesnőt

Szilvit a párján és a családján kívül sok követője is biztatja, amikor csak tehetik, kedves megjegyzéseket fűznek az énekesnő képeihez. 

“Bárcsak láthatnám, bárcsak tudhatnám, hogy milyen…. De a lelki szemeim látják!” – írta Szilvi, akit bókokkal halmoztak el. 

Ugyanilyen siker, amikor bikinis képet oszt meg magáról, mint márkanagykövet, vagy éppen más cégnek áll modellt. 

Agárdi Szilviről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top