nlc.hu
Sztárok

Pierce Bronsnan elképesztően néz ki

Pierce Brosnan mesterkurzust tartott kúlságból, fantasztikus formában van

Olyan, mint a legjobb borok. Pierce Brosnan stílusát még a saját maga által alakított James Bond is megirigyelné.

Az egykori James Bond, azaz a 68 éves Pierce Brosnan azon szerencsések közé tartozik, akiknek kifejezetten jól áll, ahogy öregednek.  A brit színésszel nemrég az amerikai Gentleman’s Journal magazin készített interjút, amelyhez egy nagyon menő fotósorozatot is összehoztak – írja a 24.hu

Brosnan – aki nemsokára egy szuperhősfilmben fog feltűnni – az Instagram-oldalára is feltöltötte a képeket, amelyeket alább lehet megnézni, a fotó két szélén elhelyezett nyilakra kattintva. Mint látható, a színész kiváló stílusérzékkel válogatta össze a fotózásra a ruhákat, amelyek azonban így is csak másodhegedűsök lehetnek a belőle áradó sármhoz képest. 

Ahogy az Instagram-poszt mellett sorjázó kommentekben Chelsea Handler amerikai színész és komikus megjegyezte, Brosnan egy hamisítatlan silver fox, azaz ezüstróka, amely kifejezéssel a rendkívül jóképű idősebb férfiakat szokták illetni.

Pierce Brosnan lenyűgözően stílusos a legújabb fotóin

Pierce Brosnan egy 2019-es Golden Globe-partin (Fotó: Getty Images)

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top