nlc.hu
Sztárok

Gwen Stefani második férje

Gwen Stefani: 51 évesen igazi stílusikon, és férjhez ment élete szerelméhez

Gwen Stefani azok közé a hírességek közé tartozik, akiknek az univerzumában máshogy telik az idő. Jobban néz ki, mint valaha, és szerelmesebb, mint bármikor.

A 90-es évek egyik legnagyobb slágere, a Don’t speak óta már 26 év telt el, és Gwen Stefani jobban néz ki, mint valaha – mindezt szerintünk a plasztikai beavatkozásokon kívül a szerelemnek is köszönheti.

Nincs kétség, Gwen Stefani szuper dögös 51 évesen is

A No Doubt a 90-es évek egyik legnagyobb sikereket elérő popbandája volt, élén egy fiatal, szőke énekesnővel, akik előszeretettel rúgkapált a levegőben a színpadi fellépései során. Az energiától duzzadó Gwen Stefanival azóta hatalmasat fordult a világ, és igazi stílusikon lett.

Persze, ne legyünk álszentek: az énekesnő mindent, és még annál is többet megtesz azért, hogy még véletlen se nézzen ki 35 évesnél idősebbnek. Előszeretettel látogatja a plasztikai sebészeteket, hogy a szikék – injekciós fecskendők – szérumok szentháromsága előtt fejet hajtva, orvosaival együtt megálljt parancsoljanak az időnek. A biztonság kedvéért a ráncfelvarrások, feltöltések és botoxolások után is filterezi a fotóit, hogy még egyetlen szarkaláb se maradjon fent az utókornak. De az vesse rá az első követ, aki nem használt még filtert a fotóján.

Gwen Stefani akkor és most

Gwen Stefani 1997-ben és most
(Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images és

Ettől függetlenül be kell lássuk, az énekesnő orvosai zseniálisak, mert nem csináltak belőle viaszbabát. Egy-két baklövése volt csak az évek során, amikor a botox partyn nagyobb adag idegbénítót kaphatott, de alapjáraton nagyon is jól néz ki. Persze, Stefani genetikája és kitartása sem semmi: nemcsak az arca, hanem az alakja is olyan, mint 30 éve, vagy inkább jobb.

A kaliforniai vadóc énekesnő hatalmas stílusváltáson ment keresztül az elmúlt évtizedekben. Amíg régen a meghökkentésre és a minél szokatlanabb megjelenésre dolgozott rá, addig mára igaz stílusikon lett. A stílusát a kifinomultan dögös jelzővel illetnénk: ha valahol megjelenik, biztos, hogy forognak a fejek utána.

Gwen Stefanira újból rátalált a szerelem

Ami a karrierjét illeti – a kinézetével ellentétben –, ott abszolút nem állt meg az idő, sőt: 2004 óta szólókarrierbe kezdett, a mai napig aktív énekesnőként, de mellette saját divatmárkát is létrehozott. Az énekesnő folyamatosan dolgozik, évek óta zsűrizik az amerikai Voice nevű tehetségkutatóban, ahol néhány éve Király Viktort is mentorálta, és ahol jelenlegi férjét, Blake Sheltont is megismerte. Párjával közös duettet is előadtak, a Nobody, but You címmel:

Miután első férje, Gavin Rossdale három éven át csalta közös gyerekeik dadájával, 2015-ban az énekesnő beadta a válókeresetet. A párnak 3 fia született: a most 15 éves Kingston, a 12 éves Zuma Nesta és a 7 éves Apollo Bowie Flynn.

Gwen Stefani első férjével
Megnézem
Összes kép (7)

Habár az énekesnőnek hatalmas törés volt a válása, pontosabban az, hogy exférje megcsalta, nem telt el sok idő, és a nála 6 évvel fiatalabb Blake Sheltonnal, az Amerikában nagy népszerűségnek örvendő country-énekessel kezdett el randizni. A sztárpár olyannyira jól megvan, hogy tavaly eldöntötték, idén összeházasodnak. Nem is vártak sokat, 2021. július első hétvégéjén ki is mondták a boldogító igent. Sheltonnak ez a 3. házassága, de az eddigi tapasztalatok alapján annyira jól összeillenek, hogy könnyen lehet, ez lesz egyben az utolsó is.

Tudj meg még többet a 90-es évek sztárjairól!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top