nlc.hu
Sztárok

Vilmos herceg és Frigyes dán koronaherceg közös fotón

10 éve nem készült ilyen fotó Vilmos hercegről

Három jövendő király – köztük Vilmos herceg – találkozott szerdán este. Ilyen fotó 10 éve nem készült...

A 95 éves II. Erzsébet királynő és a 81 éves II. Margit királynő országai csaptak össze szerdán este az EB elődöntőben. Az angolok végül kiverték a döntőből a dánokat, de nemcsak a gyepet volt érdemes nézni abban a 90 percben, amíg a mérkőzés tartott, hanem a lelátót is. Ott ugyanis három jövendő király is ült, akikről ritkán készül közös fotó!

Frigyes dán koronaherceg és Vilmos herceg

Frigyes dán koronaherceg és Vilmos herceg a Dánia–Anglia EB elődöntőn (Fotó: Profimedia)

Vilmos herceg, ez alkalommal a gyermekei nélkül képviselte a brit királyi családot, míg Frigyes koronaherceg, fiával, Keresztély herceggel és felesége, Mária hercegnével képviselte Dániát. Bár a lelátón kellő távolságra ültek egymástól…

KEresztély herceg, Frigyes dán koronaherceg és Vilmos herceg

Keresztély herceg, Frigyes dán koronaherceg és Vilmos herceg a lelátón (Fotó: Profimedia)

…a félidőben azért született két igencsak ritka fotó a három hercegről. Érdekesség, hogy az 53 éves Frigyes első a dán trónöröklési sorban, legidősebb, 15 éves fia pedig második. Csakúgy, mint Vilmos, aki apja után szintén második helyen áll a koronavárományosok listáján.

A lelátón nemcsak a royalok foglaltak helyet, hanem politikusok – például London polgármestere, Sadiq Khan, és Anglia miniszterelnöke, Boris Johnson –, valamint hírességek, mint David Beckham vagy Guy Ritchie.

Hírességek az angol-dán mérkőzésen

Hírességek az angol-dán mérkőzésen (Fotó: Profimedia)

Túl sok közös fotó egyébként nem nagyon készült az elmúlt tíz évben Vilmosról és Frigyesről. Egészen pontosan egyetlen alkalommal, 2011-ben, egy UNICEF rendezvényen álltak együtt kamerák elé.

Vilmos herceg, Katalin hercegné, Frigyes koronaherceg és Mária hercegné

Vilmos herceg, Katalin hercegné, Frigyes koronaherceg és Mária hercegné 2011 őszén (Fotó: Profimedia)

Royalok:

Kiemelt fotó: AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top