nlc.hu
Sztárok

Így él Borbás Marcsi az Őrségben

Óriásit változott Borbás Marcsi élete, magára sem ismer az 53 éves műsorvezető

Borbás Marcsi amellett, hogy a saját vállalkozását vezeti és hatalmas médiaplatformot működtet, valamint tévéműsort gyárt, egy ideje már a vidéki nők életét éli.

A járvány kirobbanása óta férjével otthagyták főváros közeli otthonukat, és végleg az Őrségbe költöztek, a 18 évvel ezelőtt megvásárolt házukba. Borbás Marcsit most már minden Szalafőhöz köti: magánéletében is harmóniát talált a lankás dombok között, és már a munkáját is itt végzi – írja a BEST magazin.

Borbás Marcsi

Hajnalban már a kertjében dolgozik Borbás Marcsi (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

„A férjem ír, a tölgyfa és almafa alatt van egy-egy asztala és egy pad, ott dolgozik. Most már engem is ideköt a munkám” – meséli a Gasztroangyal, aki a pajtából alakíttatta ki a stúdiókonyhát, ahol a felvételeket készítik. Az egy.hu internetes oldalán pedig elindította a Kertem című sorozatot, amit szintén a saját kertjében forgat. Minden ide köti, már nem is tudna máshol élni.

Borbás Marcsi úgy dolgozik, mint a helyiek, ez is segítette, hogy hamar befogadták. „Talán egy kicsit még gyüttmentek vagyunk, de akik körülöttünk élnek Szalafőn, azok azért fogadtak el, mert látják, hogy ugyanúgy dolgozom, mint ők, hajnaltól késő estig” – árulta el. „Olyan messzinek tűnik, amikor még beszélgetős műsorokat vagy vetélkedőt vezettem, mintha nem is én lettem volna. Szerintem mindenki így van az életével, ha visszatekint 15-20 évvel korábbra, akkor egy másik embert lát” – jegyezte meg.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST

Olvass még Borbás Marcsiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top