nlc.hu
Sztárok

Egyszerre vesztette el apját és testvérét a Bridgerton család írónője

Szörnyű tragédia érte Bridgerton írónőjét: édesapja és testvére egyszerre vesztették életüket

A Bridgerton sorozat népszerű írónője, Julia Quinn egyszerre veszítette el az édesapját és a testvérét egy végzetes balesetben.

Amilyen jól indult az idei év Julia Quinn számára, olyan szörnyű fordulatot vett most az élete: A Bridgerton család című sorozat alapjául szolgáló könyv írónője ugyanis egyszerre vesztette el édesapját, Steve Cotlert és húgát, Violet Charles-t – írja a People magazin.

A tragédia az amerikai Utah államban, június 29-én történt. Cotler és Charles ugyanis autóbalesetet szenvedtek, amelynek okozója egy ittas sofőr volt. A vétkes autós alkoholszintje a megengedett érték háromszorosát is elérte. 

„Elvesztettem az édesapámat és a testvérem, akivel a gyászban osztozhatnék, már nincs többé” – posztolta az oldalán a Bridgerton írónője.

Szörnyű tragédiát él át a Bridgerton család írónője

Julia Quinn a könyvét dedikálja (Fotó: Getty Images)

Az illető túlélte az ütközést, Cotler és Charles, valamint utóbbi kutyája, Michelle azonban életüket vesztették a balesetben. 

Julia Quinn a fenti Instagram-poszt mellé azt írta, testvérével épp egy képregényen dolgoztak, amelyet édesapjuknak ajánlottak. „Elvesztettem a testvéremet, Violet Charles Comicst, akivel éppen befejeztük azt a képregényt, amelyen édesapánknak ajánlottunk. Továbbra is neki szól a könyv, ez már nem lesz meglepetés, de szeretném hinni, hogy apánk gyanította, mire készülünk. Nagyon jól ismert bennünket. Az apukánk volt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top