nlc.hu
Sztárok

Nagy László bajban van

Etikai vétség miatt fegyelmi eljárást indítottak Nagy László ellen

Nagy László ellen a MOL-Pick Szeged kezdeményezett fegyelmi eljárást egy korábbi eset miatt.

A Telekom Veszprém idén nem jutott be a BL négyes döntőjébe, majd alulmaradtak a bajnoki döntőben az örök rivális MOL-Pick Szeged ellen. A klub ekkor úgy döntött, hogy drasztikus változásra van szükség: elbocsátották az edzőt, illetve úgy döntöttek, magyar, fiatal játékosokkal szeretnének szerencsét próbálni a jövőben – ez utóbbi egyébként szimpatikus volt a szurkolóknak is.

Július 7-én azonban nem várt esemény történt: a szegedi kézilabda csapat közleményben reagált az elmúlt hetek történéseire Nagy Lászlóval kapcsolatban.

„Határozottan állítjuk (szükség esetén ezt bizonyítani is tudjuk), hogy Nagy László a magyar bajnoki döntő második mérkőzése előtt egy nappal WhatsApp-üzenetben kereste meg csapatunk magyar válogatott játékosát, Bodó Richárdot. Ricsi professzionális sportolóhoz méltó módon elutasította a kapcsolatfelvételt” – kezdték a közleményt, majd részletesen leírták, hogy a játékos megkeresése után mi történt és miért gondolják, hogy etikátlan, amit Nagy László csinált. Bár a közlemény végén azt írták, ezzel befejezettnek tekintik az ügyet, a 24.hu információi alapján ez közel sincs így. 

„MOL-Pick Szeged részéről Kiss Bence cégvezető hétfőn hivatalos levélben fordult Dr. Lóránth Józsefhez, és a Magyar Kézilabda Szövetség Etikai Kódexének (6)/(d) pontjának megsértése kapcsán fegyelmi eljárást kezdeményezett az MKSZ Etikai és Fegyelmi bizottsága (FB) elnökénél Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója ellen. A szegediek beadványukban arra hivatkoznak, hogy a Telekom Veszprém sportigazgatója által letagadott cselekedet – a szerződéssel rendelkező Bodó megkérdőjelezhető módon és időpontban történő csábítása – súlyosan etikátlan”

– írja a lap. Dr. Szűcs Péter a 24.hu megkeresésére megerősítette a nemrég váló Nagy László elleni fegyelmi eljárás kezdeményezésének tényét.

nagy lászló

Nagy László (Fotó: MTI)

Még több sztárhír:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top