nlc.hu
Sztárok

Kovács Patrícia Eszenyi Enikőről beszélt

Kovács Patrícia: „Nem a Vígszínházzal szakítottam, hanem Eszenyi Enikővel”

Kovács Patrícia a Reggeli vendége volt, ahol egy kicsit Eszenyi Enikőről is beszélt.

Kovács Patrícia többször megfogalmazta a kételyeit Eszenyi Enikővel szemben: az elsők között volt, akik elmondták a véleményüket a korábbi színházigazgatóval kapcsolatban, amikor kitört a botrány. A színésznő most sem rejti véka alá a véleményét és bár a múlt sebeit még mindig nem sikerült begyógyítania, 10 év után visszatér a Vígszínházba – erről a Reggeliben beszélt. 

Amikor 10 éve eljöttem a Vígszínházból, akkor mondtam a nőnek, az Eszenyi Enikőnek, hogy én még egyszer ide vissza fogok jönni. Mert én nem a Vígszínházzal szakítottam, hanem vele” – mondta Kovács Patrícia, aki azt is elárulta, hogy gyerekkorában rajongott Eszenyiért és Kaszás Attiláért, gyakran járt a színházba és mindig is az volt a vágya, hogy egyszer a színpadon lehessen.

„Nagyon fájdalmas volt akkor elmenni, nagyon. Akkor még nem volt gyerekem és azt éreztem, hogy nem jó itt nekem és itt boldogtalan leszek és engedjük el azt az illúziót, ami a Vígszínház” – mondta. 

Még több sztárhír: 

kovács patrícia

Kovács Patrícia (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top