nlc.hu
Sztárok

Meggyógyult Mahó Andrea

Mahó Andrea 25 évig szenvedett a betegséggel, most sikerült legyőznie

Mahó Andrea több mint 25 éven át szenvedett az időnként rekedtséggel, torokfájással, köhögéssel járó refluxtól.

Csak Mahó Andrea közeli ismerősei tudják, hogy a színésznő hosszú ideig küzdött a manapság olyan sok ember életét megkeserítő refluxtól. „Annyira erős refluxom volt, hogy gyógyszert is kellett rá szednem. Sajnos nem igazán segített, éveken át hasztalanul próbáltam a klasszikus gyógymódokat, mégsem múltak el a kellemetlen tünetek” – mondta a Jászai Mari-díjas színészművésznő.

Andrea három éve egy közeli barátja ajánlásának hatására próbálta ki az Olaszországból érkező olajfalevél-kivonatot, aminek hatására teljesen rendbe jött a refluxa. A művésznő ekkor merült bele a mediterrán népek táplálkozásában már évezredek óta ismert összetevő kutatásába. „Amikor találkozom számomra új dolgokkal, szeretek minél többet informálódni és ebbe a termékbe igen mélyen beleástam magam. Nagyon nagy az orvosi támogatottsága, mostanra már én is tudom, hogy oleuropein és a hidroxitirozol micsoda fantasztikus alkotóeleme az egyvelegnek.”

mahó andrea

Mahó Andrea (Fotó: OLife)

A terhessége előtt is olajfalevéllel erősödött. „Nagyon szerettem volna kisbabát, így már jóval a fogantatás előtt elkezdtem az olajfalevélkivonat-kúrát és végig ittam a terhesség alatt, hogy minden rendben legyen. Így is lett, hiszen egy gyönyörű, egészséges kislányom született. Jelenleg nincsenek egészségügyi problémáim, és ez az egyik legfontosabb dolog, nagyon hiszek a prevencióban. Ha az ember egészséges, akkor minden energiáját a családjára és a munkájára tudja összpontosítani. Sajnos sokszor már késő kapkodni, amikor baj van, ezért érdemes több energiát tenni a megelőzésbe és megtalálni a nekünk leginkább hasznos módszereket” – tanácsolta Mahó Andrea, aki hozzátette: nem várt eredményként szebb és sűrűbb lett a haja, kisimult a bőre, ami miatt sok elismerő dicséretet kap.

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top