nlc.hu
Sztárok

Harsányi Gábor szemműtétje

Újabb műtét vár Harsányi Gáborra

Egy hónappal ezelőtt műtötték a bal szemét, most a jobb van soron.

Június 16-én az nlc is megírta, hogy Harsányi Gábor szemműtéten esett át, szeméről eltávolítottak egy szürkehályogot. A Bors most azt írja, hogy egy hónappal a beavatkozás után a Kossuth-díjas színész újra biztonságosan vezet, de kiderült, hogy a jobb szemét is operálni kell.

„Miután kiderült, hogy a szürkehályog miatt rossz a szemem, nem volt kérdés, hogy vállalom-e a műtétet. Bevallom, kicsit féltem a végeredménytől, de nagyon jó döntésnek bizonyult, mert rengeteget javult a látásom – mondta a lapnak. – Pár nap elteltével újra biztonságosan mertem vezetni. Nekem az autó munkaeszköz, ráadásul a tartalmas élethez is hozzátartozik, nélkülözhetetlen számomra.”

A Kossuth-díjjal idén kitüntetett Harsányi Gábor kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, író, érdemes művész budapesti otthonában 2021. május 18-án. / Fotó: MTI/Cseke Csilla

A Kossuth-díjjal idén kitüntetett Harsányi Gábor kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, író, érdemes művész budapesti otthonában 2021. május 18-án / Fotó: MTI / Cseke Csilla

A sztorinak azonban itt nincs vége, ugyanis Harsányi a jobb szemével is kés alá kell feküdjön. „Folyamatosan járok kontrollvizsgálatokra, és abban maradtunk az orvosommal, hogy amennyiben a látásom tovább romlik, a másik szememen is kicseréli a lencsét. Egyelőre nem vészes a helyzet, arról nem beszélve, hogy néhány nap pihenést igényel, így meg kell találni ennek a megfelelő időpontját. Főleg, mert végre beindult a színház, előadásaim lesznek, izgalmas időszak vár rám. Nagyon régen léptem fel közönség előtt, tele vagyok bizakodással. Már csak azért is, mert megszületett a harmadik unokám. Remélem, boldog lesz az élete, abban bízom, hogy ő talán követ a színészi pályán. A fotókon és a videókon már most látni, hogy milyen sok arca van a kisfiúnak” – mesélte Harsányi a lapnak. 

Szürkehályog rovatunk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top