nlc.hu
Sztárok

Ambrus Attila ismét apa lesz

Itt az első kismamafotó Ambrus Attila feleségéről, Réka második gyermekükkel várandós

Igazi csodaként élik meg, hogy a lombik után természetes úton fogant meg második babája Ambrus Attilának és feleségének, Rékának.

Ambrus Attila és felesége, Réka évek óta abban a hitben éltek, hogy természetes úton nem lehet gyermekük, annak idején emiatt vágtak bele a lombikbébiprogramba – így született meg kislányuk, Anna. Épp ezért ér fel számukra egy isteni csodával, hogy Réka újra állapotos, amiről az e heti Story magazinnak meséltek.

Ambrus Attila ismét apa lesz

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

„Mivel viszonylag sokáig szoptattam Annát, felborult a hormonháztartásom, a menstruációm összevissza volt, így nem is tűnt fel, hogy kihagy. A hasam viszont elkezdett kerekedni, ami gyanús lett a férjemnek, és azt javasolta, vegyünk egy terhességi tesztet. Először kinevettem, hiszen lehetetlen, hogy ’csak úgy’ összejöjjön a baba! Végül csak elvégeztük a tesztet, ami pozitív lett” – mondta Réka. A szülők már azt is tudják, hogy kisfiúk születik, aki az Ambrus Magor Attila nevet kapja.

A teljes interjút a Story magazinban olvashatjátok.

Ambrus Attila és felesége másodszor is szülők lesznek

Olvass még Ambrus Attiláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top