nlc.hu
Sztárok

Schmuck Andor esküvői meghívó szövege

Schmuck Andor harmadik esküvőjére kész a meghívó szövege

Nemrég vált el a második feleségétől Schmuck Andor, aki ennek ellenére is hisz a házasságban. Sőt, azt is tudja, mit ír a harmadik esküvői meghívójára.

A Facebookon jelentette be a hírt Schmuck Andor, hogy hivatalosan is elvált feleségétől, a 27 évvel fiatalabb, Hanák Esztertől. A poszthoz egy Goethe idézetet is írt:

”A házassági béke titkát
taníthatjuk már mi!
Hogy szeressék ketten egymást,
el kell izibe válni.”

Schmuck Andor nemrég vált el második feleségétől

Schmuck Andor nemrég vált el második feleségétől (Fotó: Schmuck Andor Facebook)

Az ötvenéves politikus és Eszter másfél évig voltak házasok, és érdekes, hogy ez a frigy éppen annyi ideig tartott, mint Schmuck Andor első házassága. Bár találgatásokat lehetett olvasni, hogy a politikus drasztikus életmódváltása az ok/következménye a válás, de ő erről részletesebben nem mesélt. 

“Azt szoktam mondani, a gödörből csak felfelé visz az út. Jól vagyok, de most inkább munkával kötöm le magam. Nemrégen elvégeztem egy szociális szakgondozói tanfolyamot, így most nyugdíjasoknak, időseknek segítek önkéntesként. (…) Kapcsolatfüggő vagyok, így biztos, hogy lesz még harmadik esküvőm is, sőt, már a meghívó szövegét is tudom. Az áll majd benne, hogy: A remény diadala a tapasztalat felett”” ­– kezdte a Blikknek Schmuck, aki két házasságából egy esszenciális igazságot szűrt le:

“Bármennyi ideig is tart egy házasság, vagy igazad van, vagy boldog vagy.”

Andor és volt felesége a mai napig jóban vannak, a politikus pedig úgy érzi, készen áll egy új szerelemre.

Válás a sztárvilágban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top