nlc.hu
Sztárok

Zoli gazda választott

Zoli gazda választottjának nem szimpatikus az egyik vetélytársa – Jázmin haza akar menni

Zoli gazdának nehezére esett elküldeni a lányokat.

Ahogy azt tegnap megírtuk, a Házasodna a gazda első része igencsak eseménydús volt: Zoli gazda egyik választottja elájult, a lányok féltékenykedtek és még ki is beszélték a többieket. Eljött azonban a választás napja, Nádai Anikó megérkezett és szomorú hírt közölt: négy lányt vihet tovább Zoli, így döntenie kellett.

Miután kiválasztotta a négy lányt: Tinát, Jázmint, Zsófit és Nórit. Többen megsértődtek ezen, akadt olyan is, aki számon kérte, hogy ha már ennyit utazott, akkor igazán adhatott volna lehetőséget a megismerkedésre. Zoli konkrétan köpni-nyelni nem tudott, egyébként is nagyon izgult a kiválasztás miatt. A négy lányt az adás végén a szállásra kísérte, ekkor már látszott, hogy Jázminnak valami nem tetszik – később ki is fakadt.

,,Először kicsit meglepődtem. Nekem Tina nem annyira szimpatikus. Amikor meghallottam, hogy Tina is bekerül, akkor elgondolkoztam azon, hogy én szeretnék-e maradni, mert nem volt annyira szimpatikus a nap folyamán” – mondta Jázmin. Hogy hazamegy-e, vagy kiállja a ,,próbát”, az ma kiderül.

jázmin házasodna a gazda

Jázmin (Fotó: RTL)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top