nlc.hu
Sztárok

Házasodna a gazda Zoli gazdája ezt gondolja a kiválasztottakról

Zoli gazda a kiválasztottjáról: “A ribancos, az nagyon bejön” – a nézőknek nem szimpatikus a Házasodna a gazda párkeresője

A Házasodna a gazda legutóbbi adásában Zoli a négy lánynak különböző feladatokat adott, hogy jobban megismerje őket. Annak viszont örülhettek a lányok, hogy nem hallották, miket mondott róluk a gazda.

Zoli volt az első, aki a Házasodna a gazdában kiválasztotta a legszimpatikusabb négy lányt. Zsófi, Jázmin, Tina és Nóri nagyon különböző személyiségek, a gazdának pedig éppen ez tetszett: 

Házasodna a gazda egyik párkeresője, Jázmin
Megnézem
Összes kép (4)

 

Másnap különböző próbatételek elé állította a gazda a lányokat, és bár ő úgy látta, nagy az összhang a választottjai között, ők maguk ezt nem így gondolták.

Házasodna a gazda: Zoli gazda választottjai közül Tina lóg ki a sorból, vele nem találták meg a lányok a közös hangot

Házasodna a gazda: Zoli gazda választottjai közül Tina lóg ki a sorból, vele nem találták meg a lányok a közös hangot (Fotó: Házasodna a gazda Instagram) 

A szappanopera hangulatot fokozta, amikor “A vörös, k*rva aranyos amúgy, tök lassan beszél, mint a bőrgyógyászok. Jázmin is egy tünemény, meg Zsófi is. Jázminnak Colgate mosolya van. De mindegyik tök jó. Van a nagyon durván r*bancos is, gondolom, kiszúrtad, ő k*rvára bejön. Szerintem, amúgy ő nem gondolja komolyan.”

Már eddig sem volt jó véleménye a nézőknek a gazdáról, és a tegnap látottakkal egy jottányit sem vált szimpatikusabbá a férfi. 

“Zoli gazda szánalmas, kritikán aluli. Jobb lenne, ha a bocik között keresné a nagy őt” – írta az egyik néző a közösségi oldalon, és  véleményével nincs egyedül. Vajon mit szólnak a lányok most, hogy látták a beszélgetést a tévében? 

A Házasodna a gazda többi szereplőjéről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top