nlc.hu
Sztárok

12 éves korában megerőszakolták Mena Suvarit

Tizenkét éves korában megerőszakolták, később többször is zaklatták az Amerikai szépség sztárját, Mena Suvarit

Önéletrajzi könyvében Mena Suvari kábítószerfüggőségéről is beszél.

Mena Suvari önéletrajzi könyvet jelentetett meg, amiben kendőzetlenül beszél eddigi életéről. A most 42 éves színésznő leírja, hogy 12 éves korában, bátyja egyik barátja megerőszakolta.

Tizenkét éves korában megerőszakolták, később többször is zaklatták az Amerikai szépség sztárját, Mena Suvarit

(AFP)

A könyvben csak KJ-nek nevezett férfi dél-karolinai házuk egyik szobájába vitte és ráerőltette magát. Suvari a borzalomról azt írta, énje egy része aznap meghalt. „Sosem volt meg a lehetőségem, hogy egészségesen viszonyuljak a szexhez. Elvették az esélyemet. Ez pedig, úgy, hogy már eleve láthatatlannak éreztem magamat, meg is szilárdította a magamról alkotott képemet. Ennyit érek” – írt a könyvben.

Suvari számos áldozathoz hasonlóan azt mondja, hogy a későbbi szexuális zaklatások során magát okolta, amiért hagyta, hogy megtörténjen vele. Többek között egy hollywoodi menedzser is csak szexet akart volna tőle, de az egyik párja is érzelmileg és szexuálisan bántalmazta, kihasználta.

Suvari a fájdalmak “kezelésére” rossz utat választott, kábítószerfüggő lett. Családjával kapcsolata megszakadt, édesanyja magára hagyta.

A színésznő végül az Amerikai szépségnek hála keveredett ki az örvényből, elkezdett terápiára járni és függőségével is leszámolt. Első gyermeke idén áprilisban született meg.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top