nlc.hu
Sztárok
Istenes Bence: "A szerelem mindenkié!"

Istenes Bence vallomása: ezt tenné, ha idővel kiderülne, hogy az egyik fia a saját neméhez vonzódik

A műsorvezető a Budapest Pride kapcsán tette közzé véleményét a szivárványcsaládról.

Istenes Bence korábban már kifejtette, hogy szerinte a család akkor is család, ha a szülők azonos neműek. A szombaton megtartott Budapest Pride menet apropójából pedig egy újabb posztban – amit a 24.hu szúrt ki – vallott arról, hogy ő mennyire elfogadó. Többek között azt is elárulta, hogy mit tenni, ha idővel kiderülne valamelyik fiáról, hogy a saját neméhez vonzódik. 

Istenes Bence

Istenes Bence szívhez szóló posztjára csak úgy záporoznak a lájkok – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

“Senkit nem szabad szerintem korlátozni abban, hogy megtalálja a boldogságát, sőt segíteni kell, főleg a fiatalokat, hogy merjenek kérdezni és megtalálják a válaszokat! A szerelem mindenkié! Én továbbra is egy nyitott, szabad, elfogadó, szeretetteljes világban hiszek! És ha bármelyik fiam a saját neméhez fog vonzódni, ugyanúgy fogom szeretni és támogatni! Szerintem nem politikai, nemi vagy etnikai hovatartozástól függ egy ember jelleme, hanem a viselkedésétől!!! Liebe, love, peace” – írta közösségi oldalán.

Posztjára – amit Lilu szívecskékkel díjazott – közel 20 ezer lájk érkezett már.

Olvass még Istenes Bencéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top